De afgelopen jaren is de samenwerking tussen Van Mierlo en Dinkq gegroeid.

Zeven projecten zijn succesvol uitgevoerd en momenteel zijn we bezig met één van de grootste binnenstedelijke ingrepen van Nederland: project Forum in Rotterdam.

Tijd voor de volgende (online) stap! 

Nieuwsgierig naar het resultaat? Klik dan op onderstaande link: 

http://www.vmierlo-dinkq.nl/
In verband met de feestdagen zijn wij van 25 december 2017 tot en met 5 januari 2018 gesloten.

Van Mierlo-Dinkq renoveert niet alleen in bewoonde staat, maar nu ook tussen winkelend publiek bij FORUM aan de Coolsingel in Rotterdam. Boekhandel Donner wordt verbouwd en blijft geopend. Samen bouwen we aan iets moois!

 

https://www.youtube.com/watch?v=W71q_1ir6oM

 

Van Mierlo-Dinkq heeft, in opdracht van Vestia, 53 woningen aan het Emmaplein in Naaldwijk gerenoveerd. Begin dit jaar startte het groot onderhoud aan deze woningen. Zowel de buiten- als binnenkant van de woningen zijn volledig opgeknapt, geïsoleerd en modern afgewerkt.

 

Voor de renovatie hadden de huizen energielabel G, na de renovatie is dit verhoogd naar energielabel C: hiermee is Emmaplein klaar voor een duurzame toekomst.

In juli 2017 is het project succesvol opgeleverd aan Vestia. De huizen zijn klaar om verhuurd te worden!

 

Bekijk via deze link het resultaat van dit project: https://youtu.be/qxCD9k1si88

Renovatiecombinatie Van Mierlo – Dinkq is, samen met bouwbedrijf Sprangers, geselecteerd door ontwikkelaar Multi Netherlands om Forum, voormalig ABN AMRO gebouw, aan de Coolsingel in Rotterdam te bouwen: één van de grootste ingrepen in binnenstedelijk gebied in Nederland!

 

AD Rotterdam had de primeur. Lees hier het artikel: http://www.ad.nl/rotterdam/eindelijk-schot-in-bouw-van-forum-rotterdam~a9d45682/

 

Binnenkort volgt meer nieuws.

In opdracht van Vestia hebben wij, als Renovatiecombinatie Van Mierlo-Dinkq, de wijk Finnenburg B in Den Haag gerenoveerd.

 

Afgelopen dinsdag, 18 juli, is het laatste appartement opgeleverd.

 

Alle 246 appartementen zijn door deze grootschalige renovatie klaar voor een duurzame toekomst.