Bij Dinkq doen we het graag nét even anders. Met standaard oplossingen in nieuwbouw, restauratie, renovatie of onderhoud kunnen we namelijk niet zo veel. Dit past niet in de aard van ons bedrijf.

Wij brengen oud en nieuw bij elkaar

Zie Dinkq als het beste van twee werelden. Ambachtelijk bouwen, met behulp van de laatste technologie. En laat dat nou net onze kracht zijn. Je ziet het terug in de monumentale panden die wij restaureren. Maar wij drukken ook onze stempel op de hypermoderne bedrijfspanden die wij ontwerpen en bouwen. Twee totaal verschillende werelden. Dinkq staat er middenin.

Bouw & renovatie

Het team van Dinkq is dagelijks bezig met de ontwikkeling van diverse projecten. Met ieder zijn eigen kracht en expertise, benutten we onze kennis tot het uiterste. We renoveren, restaureren, ontwerpen en bouwen. Oude panden, vrijstaande villa’s, bedrijfsgebouwen. Utiliteitsbouw en woningbouw. Wij gaan ervoor. Denken, kijken, overleggen. Dinkq zorgt voor een eindresultaat boven verwachting.

Ervaren en verantwoordelijk

In de loop der jaren hebben we prachtige projecten gerealiseerd, elk anders van aard. Van de grote diversiteit aan opdrachtgevers, projectontwikkelaars en onderaannemers hebben wij veel geleerd. Het heeft onze kennis verbreed en onze kwaliteit naar een hoger niveau gebracht.

Samen sta je sterk. We zorgen daarom samen met de opdrachtgever en architect voor een deskundige uitvoer en realisatie. Laat Dinkq adviseren en begeleiden. Wij vervullen namelijk graag die belangrijke rol.

Werken met onderaannemers, daar weten wij alles van. Dinkq wil dat alle werkzaamheden door de juiste personen worden uitgevoerd. Ieder zijn eigen kracht. Wel nemen wij graag de verantwoordelijkheid van de totale realisatie op ons. Op Dinkq kan je vertrouwen.

Certificaten

De nodige papieren, die bezitten we uiteraard. Maar je leert ons pas echt kennen door een nauwe samenwerking.

Overzicht diensten

duurzaam vastgoed

betrouwbaar als initiator en adviseur

meer info ›

bouw & onderhoud

als je standaard liever links laat liggen

meer info ›

beheer

Duurzaam is de toekomst

meer info ›