Bij Dinkq gaan we duurzaam met vastgoed en bouw om. Zo streven we bij nieuwbouw bijvoorbeeld naar CO2-neutrale gebouwen. Die daarnaast met respect voor de omgeving gebruik maken van duurzame ontwikkelingen, zoals energiezuinige installaties.

Dinkq deelt kennis

Wij hebben zeer veel ervaring op het gebied van adviesdiensten. We adviseren jou met plezier en passie over duurzame ontwikkeling, veiligheid en brandveiligheid. Ook voor betrouwbaar advies over taxaties, duurzaam wonen en ondernemen, breng je een bezoek aan Dinkq.

Dinkq heeft een brede visie. Wij hebben diverse kanten van de markt ervaren. Hierdoor is het interpreteren van belangen van verschillende partijen, uitgegroeid tot ons specialisme. Wij bouwen graag aan een duurzame relatie en met onze klantgerichte en transparante aanpak is Dinkq jouw betrouwbare adviseur.

Oplossingsgericht, want we houden niet van problemen

De overheid, brandweer, verzekeringsmaatschappijen; ze stellen allen hoge eisen als het aankomt op duurzame ontwikkeling en (brand)veiligheid. Jij hebt geen tijd om je te verdiepen in regels, procedures en technieken. Je wilt toch gewoon een veilig en duurzaam gebouw, met verantwoorde arbeids- of woonomstandigheden?

Dinkq duurzaam advies in staat om op een snelle en praktische manier te reageren op alle voorkomende vraagstukken aangaande duurzaam wonen en ondernemen, alsmede veiligheid- en brandveiligheidsvraagstukken. Wij behartigen vanuit een onafhankelijke positie de belangen van de opdrachtgever. Kort gezegd: wij nemen jou het werk uit handen!

Overzicht diensten

duurzaam vastgoed

betrouwbaar als initiator en adviseur

meer info ›

bouw & onderhoud

als je standaard liever links laat liggen

meer info ›

beheer

Duurzaam is de toekomst

meer info ›