Het complex Isabellaland bestaat uit 216 woningen en is gelegen in de Wijk Mariahoeve te Den Haag. In opdracht van Staedion is er groot onderhoud uitgevoerd wat bestond uit het vervangen van alle kozijnen, herstellen van gevelbanden, vervangen balkonhekken en het realiseren van toegankelijkheid voor minder validen. 

Dinkq heeft de nieuwbouw gerealiseerd van Davo Stolk in Bergschenhoek. De nieuwe vestiging is gelegen op het bedrijventerrein Weg en Land op een zichtlocatie aan de N274. Het nieuwe pand is gerealiseerd conform het minimalistische Blue Box-concept van Peugeot dat de blauwdruk is voor elk Peugeot Centre ter wereld.

Het gebouw is geheel gerenoveerd en getransformeerd van school naar een representatief verzamelgebouw voor kunstenaars en ontwerpers, bestaande uit ateliers, artist-residence en een multifunctionele zaal voor exposities

Dinkq heeft voor een particuliere opdrachtgever een villa gerealiseerd die onder architectuur ontworpen is.

Het ontwerp van Erick van Egeraat kenmerkt zich door het gebruik van organische vormen, het toepassen van natuurlijke materialen en veel glas.

Sloop en nieuwbouw van het buurtgebouw 'Kleine Boogerd' te Delft. In de nieuwbouw zijn gevestigd BOVG (Buurt- & Ontspanningsvereniging Geerweeg) en de naschoolse opvang van de school aan het Koningsplein in Delft.

Dinkq heeft bemiddeld namens Bauhaus bij de aankoop van grond op het bedrijventerrein Harnas Polder binnen de gemeente Midden Delfland.