Dinkq bestaat inmiddels uit een team van 10 enthousiaste collega’s en is gevestigd in Wateringen. Dinkq is specialist op het gebied van duurzame renovatie, vanuit een traditionele werkwijze met innovatieve technieken. Dinkq gelooft in een integrale en klantgerichte werkwijze voor een optimale samenwerking. Ondernemend, dynamisch en volop in beweging, dat is Dinkq.

Dinkq kenmerkt zich als een jong en modern bedrijf met een open, horizontale bedrijfscultuur. Collegialiteit speelt dan ook een belangrijke rol. Een goede onderlinge samenwerking, daadkracht, innovatie en betrokkenheid zijn bepalende succesfactoren van Dinkq. Werken bij Dinkq betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie en daarom zoekt Dinkq mensen die willen meebouwen, flexibel zijn en stevig in hun schoenen staan.

Bij Dinkq kun je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Dinkq gelooft dat persoonlijke ontwikkeling van medewerkers essentieel is voor een succesvolle organisatie. Daarom biedt Dinkq de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen.

Hieronder kun je de huidige openstaande vacatures zien. Indien hier niet de functie bij zit die aansluit op jouw ervaring en wensen, kun je een open sollicitatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij laten je binnen een week weten of er mogelijkheden voor je zijn.

Contact

Mariska van der Ende

Mariska van der Ende

Officemanager & Projectondersteuner

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

088 71 41 414

Connect on LinkedIn

Vacatures

Op dit moment zijn er géén openstaande vacatures.